Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden

Paint Online de Paint & Non-Paint leverancier van Nederland

Paint Online is onderdeel van Lak Techniek Brabant B.V te Breda. Sedert 1999 actief in de Europese markt. Paint Online is het online verkoopkanaal van Lak Techniek Brabant B.V waar nu ook overige consumenten tegen groothandelsprijzen kunnen bestellen. Met dik 25 jaar ervaring in het op de meest efficiënte manier inzetten van Lakken & Coatings in diverse sectoren kunt u vertrouwen op een leverancier die van wanten weet.

Onderscheidend!

Paint Online onderscheid zich van vele andere aanbieders omdat de mensen en producten achter de webshop onderdeel zijn van het groothandelsbedrijf Lak Techniek Brabant B.V. Dit betekend dat alle producten via de officiële kanalen worden ingekocht en vrij zijn van fouten en altijd voorzien zijn van de originele verpakking. Als officiële dealer van alle op de site aanwezige merken kunnen we dan ook de kwaliteit van de producten garanderen. De technische vaardigheden van de medewerkers zijn zeer hoog en kunnen u helpen de juiste producten in te zetten voor uw project. Paint Online is meer dan alleen prijs. Paint Online onderscheid zich ook door haar grote magazijn van 1000M2 welke u kunt bezoeken en indien gewenst kunt afhalen. Zo ontdekt u ook de mensen achter de shop.

Kwaliteit!

Paint Online levert enkel kwaliteitsproducten afkomstig via het officiële dealer schap. Dit is belangrijk omdat we zo altijd de kwaliteit en garantie kunnen borgen. Producten moeten namelijk een bepaalde houdbaarheidsdatum hebben en in sommige gevallen op de juiste manier zijn opgeslagen in de groothandel. Tape’s en schuurpapier ligt bijvoorbeeld altijd in een verwarmde ruimte binnen onze onderneming. Tevens waken we voor namaak. Bij Paint Online heeft u altijd het echte originele merk / artikel in huis, voorzien van technische en veiligheidsbladen.

Veilig, Betrouwbaar en snel: 

Paint Online levert met eigen vervoer en via samenwerkingen met Post NL, Houtman e.c.t. De juiste marktconforme prijs, origineel. SSL versleutelde bestellingen en betalingen.

 

Vragen of opmerkingen?

Neem gerust contact met ons op

Bel met ons

076-549 69 50

Mail ons

sales@lak-techniek-brabant.nl

Bestelling afhalen

Kom langs